Hana Zagorová - Nešlap Nelámej - Videoklip a text písně nešlap, nelámej od hana zagorová.

Hana Zagorová - Nešlap Nelámej - Videoklip a text písně nešlap, nelámej od hana zagorová.. Ach, co je pro mě poklad, to pro tebe je chudé. S tebou naděje, co předtím řídly, snad se mi vrátí. Přišels ke mně jak bys mávl křídly, jiné ruce, oči, jiná řeč. Děkuji za odběr a sdílení!sledujte mě i na dalších sociálních. S tebou naděje, co předtím řídly snad se mi vrátí.

Ach, co je pro mě poklad, to pro tebe je chudé. S tebou naděje, co předtím řídly,snad se mi vrátí. Děkuji za odběr a sdílení!sledujte mě i na dalších sociálních. Nešlap, nelámej hana zagorová přišels ke mně jak bys mávl křídly jiné ruce oči, jiná řeč. Nešlap nelámej cosi ve mně teprv klíčit začíná

Autak Na Lasku Von Hana Zagorova Napster
Autak Na Lasku Von Hana Zagorova Napster from direct.rhapsody.com
S tebou naděje, co předtím řídly snad se mi vrátí. S tebou naděje, co předtím řídly,snad se mi vrátí. Děkuji za odběr a sdílení!sledujte mě i na dalších sociálních. Nešlap, nelámej hana zagorová přišels ke mně jak bys mávl křídly jiné ruce oči, jiná řeč. S tebou naděje, co předtím řídly, snad se mi vrátí. Znám tě odjakživa, znám tě chvíli, žiju zeleně jako horská kleč. Videoklip a text písně nešlap, nelámej od hana zagorová. Už zkyslo sladké víno slin.

S tebou naděje, co předtím řídly snad se mi vrátí.

Nešlap, nelámej hana zagorová přišels ke mně jak bys mávl křídly jiné ruce oči, jiná řeč. Ten, kdo ho neznal v plném slunci, najde jen sbírku omrzlin. Už zkyslo sladké víno slin. Nešlap nelámej cosi ve mně teprv klíčit začíná Copak ty pochopíš, jak mladé jsou, jak ryzí. Přišels ke mně jak bys mávl křídly, jiné ruce, oči, jiná řeč. S tebou naděje, co předtím řídly snad se mi vrátí. S tebou naděje, co předtím řídly,snad se mi vrátí. Videoklip a text písně nešlap, nelámej od hana zagorová. Ach, co je pro mě poklad, to pro tebe je chudé. S tebou naděje, co předtím řídly, snad se mi vrátí. Ten, kdo slepě koně bodá do slabin, sotva povšimne si prvních jeřabin. Znám tě odjakživa, znám tě chvíli, žiju zeleně jako horská kleč.

Ten, kdo slepě koně bodá do slabin, sotva povšimne si prvních jeřabin. Nešlap nelámej cosi ve mně teprv klíčit začíná Copak ty pochopíš, jak mladé jsou, jak ryzí. S tebou naděje, co předtím řídly,snad se mi vrátí. Nešlap, nelámej hana zagorová přišels ke mně jak bys mávl křídly jiné ruce oči, jiná řeč.

Lp Hana Zagorova Site Kroku Tvych Praha Sbazar Cz
Lp Hana Zagorova Site Kroku Tvych Praha Sbazar Cz from d46-a.sdn.cz
S tebou naděje, co předtím řídly snad se mi vrátí. Nešlap nelámej cosi ve mně teprv klíčit začíná S tebou naděje, co předtím řídly, snad se mi vrátí. Už zkyslo sladké víno slin. Nešlap, nelámej hana zagorová přišels ke mně jak bys mávl křídly jiné ruce oči, jiná řeč. Videoklip a text písně nešlap, nelámej od hana zagorová. Copak ty pochopíš, jak mladé jsou, jak ryzí. Ach, co je pro mě poklad, to pro tebe je chudé.

Znám tě odjakživa, znám tě chvíli, žiju zeleně jako horská kleč.

S tebou naděje, co předtím řídly snad se mi vrátí. Ten, kdo ho neznal v plném slunci, najde jen sbírku omrzlin. S tebou naděje, co předtím řídly,snad se mi vrátí. Nešlap nelámej cosi ve mně teprv klíčit začíná Nešlap, nelámej hana zagorová přišels ke mně jak bys mávl křídly jiné ruce oči, jiná řeč. Znám tě odjakživa, znám tě chvíli, žiju zeleně jako horská kleč. S tebou naděje, co předtím řídly, snad se mi vrátí. Ten, kdo slepě koně bodá do slabin, sotva povšimne si prvních jeřabin. Ráda bych vám představila videoklip k písni nešlap nelámej, kterou jsem nazpívala v roce 1985. Už zkyslo sladké víno slin. Copak ty pochopíš, jak mladé jsou, jak ryzí. Znám tě odjakživa, znám tě chvíli žiju zeleně jako horská kleč. Videoklip a text písně nešlap, nelámej od hana zagorová.

S tebou naděje, co předtím řídly,snad se mi vrátí. Ten, kdo ho neznal v plném slunci, najde jen sbírku omrzlin. Ten, kdo slepě koně bodá do slabin, sotva povšimne si prvních jeřabin. Copak ty pochopíš, jak mladé jsou, jak ryzí. Děkuji za odběr a sdílení!sledujte mě i na dalších sociálních.

Neslap Nelamej Hana Zagorova Shazam
Neslap Nelamej Hana Zagorova Shazam from is3-ssl.mzstatic.com
Videoklip a text písně nešlap, nelámej od hana zagorová. S tebou naděje, co předtím řídly, snad se mi vrátí. Ráda bych vám představila videoklip k písni nešlap nelámej, kterou jsem nazpívala v roce 1985. S tebou naděje, co předtím řídly snad se mi vrátí. Nešlap nelámej cosi ve mně teprv klíčit začíná Nešlap, nelámej hana zagorová přišels ke mně jak bys mávl křídly jiné ruce oči, jiná řeč. Už zkyslo sladké víno slin. Znám tě odjakživa, znám tě chvíli, žiju zeleně jako horská kleč.

Ten, kdo slepě koně bodá do slabin, sotva povšimne si prvních jeřabin.

Děkuji za odběr a sdílení!sledujte mě i na dalších sociálních. S tebou naděje, co předtím řídly, snad se mi vrátí. Už zkyslo sladké víno slin. Nešlap, nelámej hana zagorová přišels ke mně jak bys mávl křídly jiné ruce oči, jiná řeč. S tebou naděje, co předtím řídly,snad se mi vrátí. Ach, co je pro mě poklad, to pro tebe je chudé. Videoklip a text písně nešlap, nelámej od hana zagorová. Ten, kdo slepě koně bodá do slabin, sotva povšimne si prvních jeřabin. Copak ty pochopíš, jak mladé jsou, jak ryzí. Nešlap nelámej cosi ve mně teprv klíčit začíná Znám tě odjakživa, znám tě chvíli, žiju zeleně jako horská kleč. S tebou naděje, co předtím řídly snad se mi vrátí. Ten, kdo ho neznal v plném slunci, najde jen sbírku omrzlin.

Ten, kdo slepě koně bodá do slabin, sotva povšimne si prvních jeřabin hana zagorová. Videoklip a text písně nešlap, nelámej od hana zagorová.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama